Het internationaal tijdschrift van Nederlandse bodem – Foam

Een tijdschrift over fotografie met hoogwaardig grafisch ontwerp, overwogen verschillende papiersoorten en interviews op het gebied van fotografie. En ja, dan hebben we natuurlijk over het Foam Magazine. Een internationaal tijdschrift van Nederlandse bodem waar menig Nederlander trots op mag zijn.

Drie keer per jaar wordt het Foam Magazine met een specifiek thema gepubliceerd. Iedere publicatie heeft 288 pagina’s waar je, pagina voor pagina, overspoeld wordt met liefde voor fotografie. Van documentaire tot mode, van hedendaagse tot historisch en met wereldberoemde beeldmakers als onbekend opkomend talent: Foam Magazine dient als platform van werkelijk alle soorten fotografie.

#52 talent issue

Het komende nummer van Foam Magazine #52 heeft alles te maken met: talent. Afgelopen september heeft Foam met trots de namen van de twintig opkomende kunstenaars van wie het werk wordt getoond gepresenteerd.

Een magazine dat een internationaal netwerk van fotografen, fotografie liefhebbers en professionals met elkaar verbindt en wereldwijd beschikbaar is – Foam Magazine