Over ons

DSTRCT is een creatieve makelaar. Wij kopen, verkopen en verhuren 
 unieke Amsterdamse huizen.

DSTRCT is een lifestyle en design zit in ons DNA. Of we je nu helpen met het kopen, verkopen of huren van jouw droomhuis, alle huizen met de DSTRCT stempel zijn een persoonlijke statement. Ze blinken uit in kwaliteit en design.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wij zijn ervaren vast-goed makelaars en kennen onze stad als geen ander. Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we kansen in de stad ontdekken voordat iemand anders erover hoort.


Bel ons
+31 2 03 30 94 54
Mail ons

Over ons

Onze trouwe klanten waarderen onze diepgaande kennis, pure eerlijkheid
en vriendschappelijke communicatie. We combineren creativiteit met praktische kennis om het meest complete vastgoed pakket van Amsterdam aan te bieden.

We bereiken meer dan 15 miljoen mensen per maand.

We vertalen ons aanbod altijd naar hoogwaardige en creatieve storytelling content die we effectief delen met onze specifieke en actieve fans op verschillende (sociale) media.

1.000.000+
maandelijkse views op Funda

We’re hiring

Een allround functie waarbij de (administratieve) ondersteuning van de makelaars bij het gehele aan- en verkoopproces centraal staat. Hierbij kun je denken aan dossieropbouw en het aanmelden van nieuwe woningen (met daarbij nauw contact met onze klanten), agendabeheer, correspondentie en facturatie.

Daarnaast ben jij het visitekaartje en vaak het eerste aanspreekpunt van DSTRCT. Je ontvangt (potentiële) klanten, staat relaties telefonisch en persoonlijk te woord en maakt afspraken met kopers en verkopers.

Profiel:

– 40 uur p/w beschikbaar
– Goede beheersing Nederlands & Engels (in woord en geschrift)
– Georganiseerd en servicegericht
– Ervaring in de makelaardij is geen vereiste
– Woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam

Call us
+31 2 03 30 94 54
Email us