Liefde voor mooie boeken – Mendo

Een snoepwinkel voor de boekenliefhebber gelegen in een van de meest geliefde buurten van Amsterdam ligt Mendo. Een inspirerende flagship store waarbij je overspoelt wordt door liefde voor boeken. Een boekenwinkel, gemaakt van boeken.

Alleen al bij het bezoeken van deze boekenwinkel wil je niet meer naar huis. De muren van de winkel bestaan niet uit bakstenen, maar uit duizenden zwarte Mendo-boeken. Dit briljante idee is bedacht door het architectenbureau Concrete Architectural Associates.

“Today, people are experiencing an information overload. Having an opinion, and creating a personal identity isn’t actually all that easy anymore.”
Mendo

Mendo

Bij Mendo gaat het om lezen en vooral het kijken. Daar houden wij van. Met de koffietafelboeken van Mendo heb je een stijlvol stukje literatuur dat past in iedere woning. Je mag erop vertrouwen dat Mendo de meest relevante boeken voor je heeft geselecteerd met onderwerpen over mode, fotografie, interieur en levensstijl. Ook staan ze bekend om hun unieke collector’s editions in beperkte oplage.

Al met al dé place to be voor prachtige koffietafelboeken in allerlei soorten en maten. Stuk voor stuk fantastisch – van modeontwerpers tot het verhaal van Vincent van Gogh, je vindt het bij Mendo.