Bronze collection – Bang en Olufsen

Bang en Olufsen, opgericht in 1925 door Peter Bang en Svend Olufsen, is een toonaangevend premium audiovisueel merk. In 2018 kondigde Bang en Olufsen een limited-edition collectie aan: de Bronze collection.

Bang & Olufsen architecten en ontwerpers Anne Mee Dybbroe Andersen en Anna-Sophia Brune lieten zich voor deze collectie inspireren door de architectuur- en interieurtrends van het moment waarbij gebruik wordt gemaakt van warme en contrasterende materialen.

Mensen worden aangetrokken door ruimtes en objecten, waar contrasten en details elkaar versterken. Voor de Bronze Collection-luidsprekers combineerden we de aardse aluminiumbronskleur, het toonbeeld van warmte en tijdloze elegantie, met op maat gemaakt meerkleurig wollen garen van Kvadrat en premium walnoothout. De bronstint blijft neutraal van dag tot nacht, van seizoen tot seizoen en van jaar tot jaar - behoud van zijn elegantie en pracht, ongeacht trends en veranderende mode
Anne Mee Dybbroe Andersen en Anna-Sophia Brune

De Bronze-collection voegt smaakvol verleidelijke donkere, natuurlijk warme tinten, karakter en nog levendiger geluid toe aan het moderne huis. In deze collectie worden vijf van de bekendste multiroom klassiekers in een gloednieuw jasje uitgevoerd.